de Vosholen 75

€189.500  kosten koper

Informatie

de Vosholen 75  – SAPPEMEER

Prachtig aan doorgaande weg, tegenover èèn en al groen gelegen volledig gerenoveerde en verrassend ruime HELFT VAN EEN DUBBELWOONHUIS voorzien van een voor-en achtertuin (plm. 30 m diep) met diverse mogelijkheden, en zijn op korte fietsafstand diverse openbare voorzieningen (winkelcentrum Sappemeer, wandelgebied Tripbos, openbaar vervoermogelijkheden) te bereiken. De stad Groningen bereikt u in slechts 15 autominuten (A7).

Indeling.

Begane grond: entree/hal, trapopgang, riante woonkamer met veel lichtinval, compleet nieuwe open keuken voorzien van een vaatwasser, inbouw-oven en inbouw-koelkast, provisiekast, 1 slaapkamer (4.11 x 2.31 m2), bijkeuken (2.38 x 2.78 m2) met kunststof buitendeur naar het terras, toilet/ wandcloset (nieuw) met fontein, moderne badkamer (nieuw) voorzien van een douche en wastafelmeubel.

1e verdieping: overloop, 2e toilet/wandcloset met een fontein (nieuw), 3 slaapkamers waarvan 2 met een kunststof dakkapel (3.06 x 4.74, 2.25 x 2.99 en 4.32 x 3.65 m2), berging/stookruimte.

Extra informatie.

Tijdens de algehele renovatie van de woning zijn zowel het dak, de muren, en de vloer geïsoleerd, en is de woning volledig voorzien van dubbele beglazing.
De badkamer, achterdeur, en de gehele 1e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen. (draai-kiep systeem)
Verwarming en warmwatervoorziening middels een VAILLANT combiketel (bj. 2020, in eigendom)
De achtertuin is aan de Oostzijde compleet voorzien van een nieuwe schutting.

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van de woning, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580.

U kunt vrijblijvend een brochure opvragen bij Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Wellicht interessant?