Hoofdstraat 58 D

€79.500  kosten koper

Informatie

Hoofdstraat 58 D – HOOGEZAND

Centraal gelegen 2-kamer APPARTEMENT (bj.1972) met vrij uitzicht op de 1ste etage met inpandige BERGING in het souterrain. De ligging is ideaal, want vele voorzieningen zoals het openbaar vervoer (treinstation, busverbindingen), het overdekte winkelcentrum “De HOOGE MEEREN”, scholen en sportfaciliteiten etc zijn op loopafstand te bereiken. De stad Groningen is in slechts 15 autominuten (A7) te bereiken.

Indeling.

Begane grond: afgesloten en beveiligde entree met intercom-installatie, royale hal met toegang naar de lift en het trappenhuis.

1e etage.

Entree/hal, meterkast, toilet, badkamer voorzien van een douche en wastafel, 1 slaapkamer (3.81 x 3.64 m), balkon, woonkamer met schuifpui naar balkon (Oostzijde), dichte keuken.

In 2017 is het appartementencomplex rondom geschilderd.
Vereniging van Eigenaren bijdrage is € 179,00 per maand (dit is inclusief watergebruik, glasverzekering en algemeen onderhoud complex, en exclusief de stookkosten en electriciteit)

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van het appartement, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580

Voor meer informatie kunt u bellen met Jans Duit Makelaardij te Hoogezand (06-1992 3882)

Wellicht interessant?