Meint Veningastraat 3 J

€229.500  kosten koper

Informatie

Meint Veningastraat 3 J – HOOGEZAND

Prachtig in het centrum van ‘MARTENSHOEK’ gelegen direct bij voorzieningen deze 3-kamer APPARTEMENT (bj. 2000) op 1e woonlaag gesitueerd met een inpandige BERGING. Rondom het apartementencomplex ‘DE RIDDERBORGH’ is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Alle voorzieningen zoals winkels (oa. supermarkten) en openbaar vervoervoorzieningen (treinstation en busverbindingen) zijn op loopafstand bereikbaar. In slechts 15 autominuten (A7) bent u in de stad GRONINGEN.

Indeling.

Gesloten portiek met intercominstallatie, lift en trapopgang.

Appartement.

Entree/hal, meterkast, ruime woonkamer met veel lichtinval en een openslaande deur naar het balkon welke op het Zuiden is gesitueerd (met zonwering) en alwaar het heerlijk vertoeven is, moderne half-open keuken voorzien van een oa. een vaatwasser (Siemens), inbouw combi-magnetron (Siemens), 2 ruime slaapkamers (3.38 x 3.71 met toegang naar het balkon, 4.29 x 3.28 m2), mooie badkamer voorzien van een inloopdouche met thermostaatkranen, wastafelmeubel en een designradiator.

Extra informatie.

Dit appartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing. (Energielabel B, regnr. 990322063)
Verwarming en warmwatervoorziening middels een INTERGAS combiketel (bj.2012, Eigendom)
De bijdrage voor de VVE (vereniging van eigenaren) is € 90,72 per maand.

De fotoreportage geeft een werkelijk beeld van het appartement, er is geen gebruik gemaakt van speciale groothoeklenzen!
Onze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580.

U kunt vrijblijvend een brochure van het appartement opvragen bij Jans Duit Makelaardij te Hoogezand.

Wellicht interessant?